Najčešće postavljena
pitanja

Zanima me što mi nudi vaša agencija?

Agencija «Imobiro» od 1991 godine, kao prva agencija prisutna na tom području, posreduje pri prodaji nekretnina na cresko-lošinjskom arhipelagu, garantirajući transparentan i kvalitetan način poslovanja. Nudimo Vam na prodaju isključivo nekretnine sa sređenim vlasništvom i potrebnom dokumentacijom, te kao registriranom klijentu, pomažemo savjetima i idejnim rješenjima.

Isto tako, kroz suradnju s našim vanjskim suradnicima, u mogućnosti smo organizirati Vam kompletan servis vezan uz nekretnine!

Želio bih vas osobno posjetiti, kako doći do vas?

Izuzetno bi nam bilo zadovoljstvo osobno Vas primiti i upoznati. Adresa Agencije «Imobiro» je Riva lošinjskih kapetana 36 u Malom Lošinju, a nalazimo se iza hotela Mare Mare Suites, ulaz je s lijeve strane hotela. Radi lakše orijentacije, postavljena je i izlog s natpisom «Imobiro». 

Radno vrijeme za primanje stranaka je svakim radnim danom od 9:00 – 13:00 sati.

  • U tom terminu sa zadovoljstvom ćemo Vam prezentirati multimedijske predloške nekretnina, da biste mogli napraviti selekciju, te odlučiti se koje bi željeli i osobno pogledati.
  • Razgledavanje nekretnina u obaveznoj pratnji agenta, obavljamo u istom danu u popodnevnim satima ili prema Vašem vremenskom rasporedu.

Za direktan posjet Agenciji u popodnevnim satima ili vikendom moguće je samo po dogovoru, uz isključivu rezervaciju termina.

Kolika je cijena nekretnina po kvadratu na vašem području?

Izuzetno je teško odrediti cijenu neke nekretnine po kvadratnom metru, zbog toga što se nekretnine na otoku Lošinju i Cresu prodaju isključivo «na viđeno». Cijena ponajprije ovisi o položaju i karakteristici nekretnine, blizini mora i plaže, veličini zemljišta na kojem se nalazi, pogledi, pristup vozilom i slično. Možemo generalno zaključiti da su cijene okvirno po kvadratnom metru najviše u samom gradu Malom Lošinju, Osoru te Velom Lošinju, nešto niže su u Nerezinama, a momentalno najpovoljnije se mogu kupiti nekretnine na otoku Susku.

Da biste se ipak snašli u «džungli» cijena i šarolike ponude, spremni smo Vam pomoći.

  • Ako ste potencijalni prodavatelj, kroz servis našeg vanjskog suradnika, nudimo Vam procjenu Vaše nekretnine. Isto tako voljni smo posjetiti Vaš objekt prije prodaje za komparacijsku tržišnu procjenu, gdje Vam možemo dati primjere cijena već prodanih objekata sličnih karakteristika.
  • Ako ste pak potencijalni kupac, zatražite nas termin u agenciji radi slobodnih konzultacija ili nas pak kontaktirajte putem elektronske pošte na sales@imobiro.hr Biti će nam zadovoljstvo uslužiti Vas!